Skip to main content
Pompa e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi

Daikin Altherma M HW - EKHHE-CV3

Komoditet superior i ujit të ngrohtë
EKHHE-CV3

Karakteristikat e produktit

  • E disponueshme me qëndrim në dysheme (200-260L)
  • Dizajn kompakt dhe modern
  • Cikël kundër legjionelës
  • Përdorimi i programuar

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën