Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R ECH2O - EBSH-D

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme, për ngrohje dhe ujë të ngrohtë me mbështetje termike solare
EBSH-D

Karakteristikat e produktit

 • Përdorimi maksimal i energjisë së rinovueshme: shfrytëzon teknologjinë e pompës së nxehtësisë për ngrohje dhe mbështetje diellore për ngrohjen e hapësirave dhe prodhim të ujit të ngrohtë shtëpiak
 • Depozitë pa nevojë mirëmbajtjeje: pa gërryerje, anodë, depozitime çmërsi ose gëlqerore, dhe pa humbje të ujit përmes valvulës së sigurisë
 • Parimet e ujit të freskët: ujë higjienik, pa qenë nevoja për dezinfektim termik për legjionelë
 • I pajtueshëm me modulin dhe fishekun W-LAN
 • Telekomanda me tela për stacionin e pompës EKSRDS1A, mund të lidhet me sistemin solar të pahermetizuar

Përfitimet

 • Aplikacioni Onecta (opsional)

  Aplikacioni Onecta (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • I gatshëm për panel diellor

  I gatshëm për panel diellor

  Përfitoni nga energjia diellore. Lidheni me lehtësi depozitën e ujit të ngrohtë shtëpiak me panelet diellore në çati.

 • Kontrolli zanor

  Kontrolli zanor

  Kontrollojeni njësinë tuaj me zë

 • Ujë i ngrohtë i freskët

  Ujë i ngrohtë i freskët

  Struktura e ruajtjes termike siguron higjienë optimale të ujit dhe eliminon rrezikun e baktereve dhe legjionelës. Kjo gjë ofron siguri se uji i ngrohtë që përdorni është i freskët dhe i sigurt.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën