Skip to main content
Monobllok Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 M - EBLA09-16D3W1

Sistem monobllok ajër-ujë me përdorim të anasjelltë, ideal kur hapësira e brendshme është e kufizuar
EBLA09-16D3W1

Karakteristikat e produktit

 • Koncept monobllok “të gjitha në një” duke përfshirë pjesët hidraulike
 • Lidhja e fishekut të W-LAN (opsionale)
 • Mundësi për kombinim me ujin e ngrohtë të shtëpisë
 • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë
 • Ngrohës elektrik rezervë i integruar si ngrohje shtesë gjatë temperaturave të jashtme jashtëzakonisht të ftohta

Përfitimet

 • Aplikacioni Onecta (opsional)

  Aplikacioni Onecta (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Kontrolluesi në linjë

  Kontrolluesi në linjë

  Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën