Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 R W - EBBX-D6V

Pompë nxehtësie e kthyeshme me montim në mur, ideale për shtëpitë me energji të ulët
EBBX-D6V

Karakteristikat e produktit

 • Dimensionet kompakte lejojnë hapësirë të vogël instalimi, nuk kërkohet pothuajse asnjë hapësirë anësore.
 • Kombinohet me një depozitë inoksi ose depozitë ruajtjeje termike ECH2O.
 • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
 • I pajtueshëm me modulin dhe fishekun W-LAN
 • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.

Përfitimet

 • Aplikacioni Onecta (opsional)

  Aplikacioni Onecta (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Kontrolli zanor

  Kontrolli zanor

  Kontrollojeni njësinë tuaj me zë

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën