Skip to main content

Daikin Altherma 3 R - EBBH-D9W / ERLA-DV37

Karakteristikat e produktit

 • Dimensionet kompakte lejojnë hapësirë të vogël instalimi, nuk kërkohet pothuajse asnjë hapësirë anësore.
 • Njësia e jashtme nxjerr nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -25°C
 • Kombinimi me teknologjinë R-32 Bluevolution redukton ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A, duke sjellë menjëherë konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit të saj të lartë energjetik, si dhe ka deri në 16% më pak mbushje me agjent ftohës
 • Kombinohet me një depozitë inoksi ose depozitë ruajtjeje termike ECH2O.
 • Lidhja e përshtatësit W-LAN dhe e fishekut (opsionale)
 • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
 • I pajtueshëm me modulin dhe fishekun W-LAN
 • Skarë e zezë që fsheh pamjen e ventilatorit
 • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.

Përfitimet

 • Aplikacioni Onecta (opsional)

  Aplikacioni Onecta (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Funksionimi i garantuar deri në -25°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C

 • Kontrolli zanor

  Kontrolli zanor

  Kontrollojeni njësinë tuaj me zë

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën