Skip to main content

Daikin Altherma 3 H F - EAVH-UD6V7 / EPGA011-016DV7

Karakteristikat e produktit

 • Kursimet e energjisë rriten edhe më shumë kur zgjidhni produkte me agjent ftohës R-32
 • Një depozitë e kombinuar prej inoksi e ujit të ngrohtë shtëpiak prej 180 ose 230 L dhe pompë nxehtësie për instalim të lehtë
 • Njësia e jashtme tërheq nxehtësi nga ajri i jashtëm edhe në -28°C
 • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
 • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
 • Mbrojtja kundër ngrirjes e pjesëve hidraulike
 • Konfigurim i shpejtë në 9 hapa në një asistent të ndërfaqes me ngjyra me rezolucion të lartë
 • Performancë optimale për ujin e ngrohtë në shtëpi: evolucioni me temperaturë të ulët mundëson performancë të lartë për ujin e rubinetit
 • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë

Përfitimet

 • Aplikacioni Onecta (opsional)

  Aplikacioni Onecta (opsional)

  Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

 • Funksionimi i garantuar deri në -28°C

  Funksionimi i garantuar deri në -28°C

  Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -28°C

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën