Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 H F - EAVH-D9W7

Pompë nxehtësie ajër-ujë me qëndrim në dysheme për ngrohje dhe ujë të ngrohtë, ideale për shtëpitë me energji të ulët
EAVH-D9W7

Karakteristikat e produktit

  • Një depozitë e kombinuar prej inoksi e ujit të ngrohtë shtëpiak prej 180 ose 230 L dhe pompë nxehtësie për instalim të lehtë
  • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Konfigurim i shpejtë në 9 hapa në një asistent të ndërfaqes me ngjyra me rezolucion të lartë
  • Sistem vetëm për ngrohje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë

Përfitimet

  • Aplikacioni Onecta (opsional)

    Aplikacioni Onecta (opsional)

    Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën