Skip to main content
Ndarje Daikin Altherma për temperaturë të ulët

Daikin Altherma 3 H W - EABX-D6V

Pompë nxehtësie e kthyeshme me montim në mur, ideale për shtëpitë me energji të ulët
EABX-D6V

Karakteristikat e produktit

  • Paneli PCB dhe komponentët hidraulikë ndodhen në pjesën e përparme për akses të lehtë
  • Dimensionet kompakte lejojnë hapësirë të vogël instalimi, nuk kërkohet pothuajse asnjë hapësirë anësore.
  • Dizajni elegant i njësisë gërshetohet me pajisjet e tjera shtëpiake.
  • Kombinohet me një depozitë inoksi ose depozitë ruajtjeje termike ECH2O.
  • Sistem ngrohjeje dhe ftohjeje që kursen energjinë, i bazuar në teknologjinë e pompave ngrohëse ajër-ujë

Përfitimet

  • Kontrolluesi në linjë

    Kontrolluesi në linjë

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes telefonit smartphone, laptopit, kompjuterit, tabletës ose ekranit me prekje

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën