Skip to main content
DS-net

DS-net - DTA113B51

Zgjidhje bazë për kontrollin e Sky Air dhe VRV
DTA113B51

Karakteristikat e produktit

  • Funksion rrotullimi dhe rezervimi për ftohje të infrastrukturës

Përfitimet

  • Kontrolli i centralizuar

    Kontrolli i centralizuar

    Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.