Skip to main content
Bojler me kondensim me gaz

Daikin Altherma 3 C Gas W - D2CNL-A1A

Bojler kondensues me gaz, tejet kompakt, me montim në mur
D2CNL-A1A

Karakteristikat e produktit

  • Shërbimi mund të kryhet lehtë: të gjitha pjesët janë të arritshme duke hequr vetëm panelin e përparmë
  • Njësi shumë kompakte dhe fleksibël në përdorim: mund të instalohet pothuajse në të gjitha kushtet e dhomës (brenda shtëpisë si edhe jashtë saj) falë mbrojtjes kundër ngrirjes për tubat e ujit

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën