Skip to main content
Njësia kondensuese të kontrolluara me inverter

Condensing units controlled by inverter - CI-B

Për aplikime komerciale dhe industriale me kapacitet ftohjeje të ndryshueshëm
CI-B

Karakteristikat e produktit

 • Njësi kondensuese ideale për aplikime komerciale dhe industriale me kapacitet ftohjeje të ndryshueshëm
 • Kompresori i kontrolluar me inverter
 • Nivel i lartë zëizolimi i përshtatshëm edhe për përdorim rezidencial
 • E përshtatshme për përdorim jashtë në kushte të ndryshme klimatike
 • Gamë e gjerë kapacitetesh
 • E përshtatshme për instalim në dysheme. Instalim në tavan sipas nevojave

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën