Skip to main content

CHYHBH-AV32 / 4MXM-A

Karakteristikat e produktit

 • Pamje e re dizajni për njësinë e jashtme
 • Pompa hibride e ngrohjes Daikin Altherma kombinon teknologjinë e pompës ujë-ajër me teknologjinë e kondensimit me gaz
 • Njësia e brendshme me montim në mur e pompës së ngrohjes ajër-ujë vetëm për ngrohje
 • Vlera efikasiteti sezonal deri në A+++ në ftohje dhe A++ në ngrohje falë teknologjisë moderne dhe sistemeve inteligjente të integruara
 • Me 1 njësi të shumëfishtë të jashtme mund të lidhen deri në 4 njësi të brendshme dhe nuk kanë nevojë të instalohen në të njëjtë dhomë apo të njëjtën kohë; ato funksionojnë në mënyrë të njëpasnjëshme brenda të njëjtit modalitet të ngrohjes ose të ftohjes
 • Në varësi të temperaturës së jashtme, çmimeve të energjisë dhe ngarkesës së ngrohjes së brendshme, pompa ngrohëse hibride Daikin Altherma gjithmonë zgjedh modalitetin më ekonomik për të funksionuar
 • Kosto e ulët në investim: nuk është nevoja të zëvendësohen radiatorët ekzistues (deri në 80°C) dhe tubacionet
 • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji
 • Mund të lidhen lloje të ndryshme njësish të brendshme: p.sh. të montuara në mur, kasetë këndore e montuar në tavan, njësi e fshehur në tavan
 • Ofron ngrohtësi të mjaftueshme në aplikimet e rinovimit sepse të gjitha ngarkesat e ngrohjes mbulohen deri në 32kW
 • Njësitë e jashtme janë të pajisura me një kompresor me rrotullim, i njohur për zhurmë të ulët dhe efikasitet të lartë energjie.
 • Instalim i lehtë dhe i shpejtë falë dimensioneve kompakte dhe ndërlidhjeve të shpejta

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.