Skip to main content
Panel dekorativ modern i bardhë

Round Flow - BYCQ140EP

Dizajn unik i panelit me qarkullim rrethor me grilë të fshehur të hyrjes së ajrit
BYCQ140EP

Karakteristikat e produktit

  • Në kombinim me kasetë me qarkullim rrethor
  • Dizajn me fasadë të sheshtë për pamje moderne
  • Mungesa e grilave të thithjes përmirëson pamjen dhe redukton pluhurin e dukshëm