Skip to main content
Kontrollues online përmes aplikacionit

Onecta app - BRP069C51

BRP069C51

Karakteristikat e produktit

  • Mundësi kontrolli e disa njësive të brendshme përmes aplikacionit
  • Identifikim në distancë i defekteve
  • Komandë zanore përmes Amazon Alexa ose Google Assistant për të kontrolluar funksionet kryesore të tilla si vlera e caktuar, regjimi i funksionimit, shpejtësia e ventilatorit etj.
  • Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacioneve, përmes rrjetit lokal ose internetit
  • Kontrolloni kushtet dhe parashikimin e motit në vendndodhjen e njësisë

Përfitimet

  • Daikin Residential Controller (opsional)

    Daikin Residential Controller (opsional)

    Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

Dokumentimi

Shkarko gjuhën