Skip to main content
Seti i sensorëve

BRE49B2F

BRE49B2F

Karakteristikat e produktit

  • Përbëhet nga sensori i pranisë dhe me rreze me infra të kuqe për të përmirësuar efikasitetin dhe komoditetin e energjisë
  • Në kombinim me kasetën e varur në tavan me fryrje ajri në 4 drejtime

Dokumentimi

Shkarko gjuhën