Skip to main content
Telekomanda me kabllo

BRC1D52

BRC1D52

Karakteristikat e produktit

 • Kohëmatësi i programit: përdor një kohëmatës për të programuar vlerat e ngrohjes dhe ftohjes gjatë të gjithë ditës; deri në 5 vlera mund të programohen në ditë; vlerat e përzgjedhura do të aktivizohen automatikisht në kohën e programuar
 • Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia ruan temperaturën e brendshme sipas dëshirës suaj ndërkohë që jeni larg, duke kursyer energji.
 • Bashkon kontrollin bazë të njësive HRV (ndezjen/fikjen, shpejtësinë e ventilatorit)
 • Monitorim 24 orësh i sistemit për keqfunksionime në një total prej 80 komponentësh
 • Shfaqje e menjëhershme e vendndodhjes së defektit dhe gjendjes

Përfitimet

 • Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Funksionimi gjatë largimit nga shtëpia

  Ruan temperaturën e brendshme sipas nivelit të përcaktuar nga ju ndërkohë që nuk jeni në shtëpi, duke kursyer energji

 • Programuesi javor i kohës

  Programuesi javor i kohës

  Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën