Skip to main content

BEV2N-A

BEV2N-A

Karakteristikat e produktit

  • Kompakt dhe; i lehtë për t'u instaluar
  • Lidhni njësi të kategorisë deri 112
  • Funksionet e të ftohtit dhe nxehtësisë

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën