Skip to main content
Kutia elektrike

VRV - KJB212A

Për të fiksuar telekomandën në mur
KJB212A

Karakteristikat e produktit

  • Për të montuar telekomandë me tela BRC1D*, BRC1E* dhe kontrolluesit qendrorë DCS/DST

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.