Skip to main content
Njësia e kondensimit për ftohje komerciale me teknologji me spirale

JEHSCU-CM1

Zgjidhje për kapacitet frigoriferik për dyqanet e vogla ushqimore
JEHSCU-CM1

Karakteristikat e produktit

 • Projektuar në mënyrë specifike për përdorime me kapacitet të vogël frigoriferik në dyqane të vogla ushqimore (p.sh. pastiçeri dhe dyqan mishi), dhoma të ftohta, frigoriferë për shishe dhe frigoriferë ekspozues
 • Kompakte dhe me peshë të lehtë edhe për vendet më të vogla në qendrën e qytetit
 • Mund të arrihen të gjithë komponentët, duke e bërë mirëmbajtjen të shpejtë dhe të lehtë
 • Ideale për aplikime urbane: pengimi i daljes së zhurmës dhe nivelet e ulëta të zhurmës gjatë funksionimit nënkuptojnë se njësia është e heshtur
 • Gama e optimizuar e kompresorit dhe sipërfaqja e shtuar e konsensuesit japin nivele të larta efikasiteti të energjisë dhe besueshmëria garantohet duke përdorur procese prodhimi dhe komponentë të cilësisë së lartë
 • Teknologjia me shkëmbyes nxehtësie me mikro-kanal redukton sasinë e agjentit ftohës të përdorur në sistem, duke ulur ndikimin në mjedis

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi