Skip to main content
Pompa e nxehtësisë me spirale ujë-ujë

EWWH-J-SS

EWWH-J-SS

Karakteristikat e produktit

 • Agjent ftohës HFO R-1234ze(E) me potencial zero për varfërimin e ozonit dhe potencial jashtëzakonisht të ulët të ngrohjes globale
 • Kompresori Daikin gjysmë-hermetik, me një vidë
 • Avullues me zgjerim të drejtpërdrejtë nga pllaka në pllakë
 • Kondensator me kuti dhe tubacion
 • Efikasitet Silver dhe zhurmë standarde
 • Përditësoni në kontrolluesin e ri MicroTech IV

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën