Purifikues ajri me teknologjinë Ururu Streamer

MCK70YV

Lagështim dhe pastrim i ajrit në një

MCK70YV

Karakteristikat e produktit

 • Air purification for large spaces up to 96m², such as residential and light commercial applications
 • Ajër i purifikuar falë metodës së Daikin “Kap dhe pastro” në dekompozimin e substancave të dëmshme
 • High performance electrostatic HEPA filter which doesn’t clog easily, hence causes low pressure loss
 • No need to change the filter for ten years, resulting in low maintenance costs
 • Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian

Përfitimet

 • Lagështimi

  Lagështimi

  Ruan një nivel komod lagështie nga rezervuari 4 litërsh i ujit që është i përfshirë

 • Flash Streamer

  Flash Streamer

  Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.