Pastrues ajri me teknologji Streamer

MC55W

Pastrim i fuqishëm i ajrit

MC55W

Product Features

  • Ajër i purifikuar falë shkarkimit aktiv të joneve të plazmës dhe teknologjisë Flash Streamer
  • Filtri HEPA me performancë të lartë për të kapur grimcat e imëta të pluhurit
  • Thithje e fuqishme dhe qetësi si pëshpërimë
  • Dizajn i ri elegant dhe kompakt

Benefits

  • Flash Streamer

    Flash Streamer

    Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër

Technical details

Documentation

Operation manuals
Download language
Declaration of Conformity
Download language

Sorry, we could not find any documents in this category.