Pastrues ajri me teknologji Streamer

MC30YV

Pastrim i fuqishëm i ajrit

MC30YV

Karakteristikat e produktit

  • Ajër i purifikuar falë metodës së Daikin “Kap dhe pastro” në dekompozimin e substancave të dëmshme
  • Filtër elektrostatik HEPA me perfomancë të lartë që nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët
  • Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian
  • Nuk është nevoja të ndryshohet filtri për dhjetë vite, duke rezultuar në kosto të ulëta mirëmbajtjeje
  • Purifikon ajrin në dhoma deri në 46 m²

Përfitimet

  • Flash Streamer

    Flash Streamer

    Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

download
OM-MC30YVM-ENG pdf | 10.92MB
download
OM-MC30YVM-All Languages pdf | 33.93MB
Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

download
EU-APU DoC_V0 R3 pdf | 727.42KB