Purifikuesi i ajrit me teknologji Streamer me prizë britanike

MC30YB

Pastrim i fuqishëm i ajrit

MC30YB

Karakteristikat e produktit

  • Ajër i purifikuar falë metodës së Daikin “Kap dhe pastro” në dekompozimin e substancave të dëmshme
  • High performance electrostatic HEPA filter which doesn’t clog easily, hence causes low pressure loss
  • Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian
  • No need to change the filter for ten years, resulting in low maintenance costs
  • Purifies the air in rooms up to 46m²

Përfitimet

  • Flash Streamer

    Flash Streamer

    Duke përdorur elektronet për të nxitur reaksionet kimike me grimcat në ajër, Flash Streamer zbërthen alergjenët e tillë si poleni dhe alergjenët fungalë, si dhe heq aromat e bezdisshme duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.