Ndërfaqe KNX për Split

KLIC-DDv3

KLIC-DDv3

Karakteristikat e produktit

  • Integrimi i njësive Split në automatizimin në shtëpi
  • Integrimi përmes ndërfaqes KNX lejon monitorimin dhe kontrollin e disa pajisjeve, si p.sh. dritën, alarmin dhe grilat nga një kontrollues qendror

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.