Njësia e kondensimit për ftohje komerciale me teknologji reciprokuese

JEHCCU-CL3

Zgjidhje për kapacitet frigoriferik për dyqanet e vogla ushqimore

JEHCCU-CL3

Karakteristikat e produktit

 • Projektuar në mënyrë specifike për përdorime me kapacitet të vogël frigoriferik në dyqane të vogla ushqimore (p.sh. pastiçeri dhe dyqan mishi), dhoma të ftohta, frigoriferë për shishe dhe frigoriferë ekspozues
 • Kompakte dhe me peshë të lehtë edhe për vendet më të vogla në qendrën e qytetit
 • Mund të arrihen të gjithë komponentët, duke e bërë mirëmbajtjen të shpejtë dhe të lehtë
 • Ideale për aplikime urbane: pengimi i daljes së zhurmës dhe nivelet e ulëta të zhurmës gjatë funksionimit nënkuptojnë se njësia është e heshtur
 • Gama e optimizuar e kompresorit dhe sipërfaqja e shtuar e konsensuesit japin nivele të larta efikasiteti të energjisë dhe besueshmëria garantohet duke përdorur procese prodhimi dhe komponentë të cilësisë së lartë
 • Teknologjia me shkëmbyes nxehtësie me mikro-kanal redukton sasinë e agjentit ftohës të përdorur në sistem, duke ulur ndikimin në mjedis

Përfitimet

 • Kompresori reciprokues

  Kompresori reciprokues

  Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.