Konvektor i pompës ngrohëse

Daikin Altherma HPC - FWXT-ATV3CL

Kombinimi i optimizuar në ftohje dhe ngrohje i efikasitetit, komoditetit dhe fleksibilitetit

FWXT-ATV3CL

Karakteristikat e produktit

  • Kapacitet i lartë ngrohës/ftohës përmes konveksionit të detyruar
  • Lidhja e tubacioneve në anën e majtë
  • Optimizuar për kombinimin me pompat e nxehtësisë, T e qarkullimit (°C) ulet në 35 °C në regjimin e ngrohjes
  • Njësi e brendshme e montuar në mur
  • Njësia është e pajisur me një ekran kontrolli që funksionon me një telekomandues me infra të kuqe

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.