Njësi e fshehur në tavan me ESP mesatare

FWP-AT

Njësi me motor ventilatori BLDC për montim të fshehur horizontal. Rregullim i vazhdueshëm i qarkullimit të ajrit dhe modulim i shpejtësisë së ventilatorit

FWP-AT

Karakteristikat e produktit

  • Shkrihet natyrshëm me çdo lloj dekori të brendshëm: duken vetëm grilat e thithjes dhe të shkarkimit
  • Deri në 50% kursim energjie me teknologjinë e motorit DC pa karbonçina krahasuar me teknologjinë tradicionale
  • Rregullim në çast sipas ndryshimeve të temperaturës dhe lagështisë relative
  • Nivel i ulët zhurme gjatë funksionimit
  • Zgjidhje shumë fleksibël: përmasa, topologji tubacioni dhe valvula lidhjeje të shumëllojshme

Detajet teknike

Dokumentimi

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.