Njësi fleksibël

FWL-DAF

Njësi me motor ventilatori AC për montim horizontal ose vertikal

FWL-DAF

Karakteristikat e produktit

  • Sistem i shpejtë mbërthimi për instalimin me montim në mur ose në tavan.
  • Disponohen valvula të paramontuara në 3 drejtime/4 porte për ndezje/fikje.
  • Paketat e valvulave janë të izoluara, nuk nevojiten panele kullimi shtesë
  • Lidhje të shpejta për opsionet elektrike: veglat nuk janë të nevojshme.
  • Filteri i ajrit mund të hiqet lehtësisht për t'u pastruar.
  • Paketat e valvulave përmbajnë valvula balancimi dhe fole sensorësh

Detajet teknike

Dokumentimi