Kasetë me 4 drejtime fryrjeje e montuar në tavan

FWG-AF

Njësi me motor ventilatori BLDC për montim në tavan. Efikasitet i lartë, rregullim i vazhdueshëm i qarkullimit të ajrit dhe modulim i shpejtësisë së ventilatorit

FWG-AF

Karakteristikat e produktit

  • Deri në 70% kursim energjie me teknologjinë e motorit DC pa karbonçina krahasuar me teknologjinë tradicionale
  • Rregullim në çast sipas ndryshimeve të temperaturës dhe lagështisë relative
  • Modulim i vazhdueshëm i shpejtësisë së ventilatorit që rezulton në emetime të reduktuara të zhurmës, në krahasim me ventilkonvektorët me motor AC me shpejtësi fikse
  • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.