Kasetë me 4 drejtime fryrjeje e montuar në tavan

FWF-CT

Njësi me motor ventilatori AC për montim në tavan

FWF-CT

Karakteristikat e produktit

  • lëvizje ajri dhe shkarkim ajri me 4 drejtime
  • Gamë e gjerë funksionimi
  • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë
  • Qarkullim i ajrit me forcë të madhe
  • Telekomanda me rreze infra të kuqe, si standard me kompletin e panelit të dekorimit
  • Kutia kompakte (570 mm e gjerë dhe e thellë) bën të mundur që njësia të puthitet saktë në tavane dhe të përputhet me modulet standarde arkitekturore, pa prerë pllakat e tavanit
  • Thithja e ajrit nga poshtë
  • Pompë kullimi e integruar, me presion të lartë dhe me shtytje 700 mm
  • Ventilatorët centrifugalë me hyrje të dyfishtë
  • Motori i ventilatorit me 3 shpejtësi

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.