Kasetë me 4 drejtime fryrjeje e montuar në tavan

FWF-BT

Njësi me motor ventilatori AC për montim në tavan. Mundësi për të mbyllur 1 ose 2 fletë

FWF-BT

Karakteristikat e produktit

  • Panel dekorimi i stilit modern me ngjyrë të bardhë (RAL9010).
  • Kutia kompakte (570 mm e gjerë dhe e thellë) bën të mundur që njësia të puthitet saktë në tavane dhe të përputhet me modulet standarde arkitekturore, pa prerë pllakat e tavanit
  • Hyrja opsionale e ajrit të freskët
  • Lëvizja automatike horizontale dhe komode siguron funksionimin pa krijuar korrente ajri dhe parandalon ndotjen e tavanit
  • Mundësi për të mbyllur 1 ose 2 fletë për instalim të lehtë në qoshe.
  • Pompa standarde e kullimit me ngritje 600 mm rrit fleksibilitetin dhe shpejtësinë e instalimit

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.