Njësi e fshehur në tavan me ESP të ulët

FWE-CT

Njësi me motor ventilatori AC për montim të fshehur horizontal

FWE-CT

Karakteristikat e produktit

  • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë
  • Motori i ventilatorit me 4 shpejtësi
  • Qarkullim i ajrit me forcë të madhe
  • Gama e telekomandave elektronike me tel
  • Presioni i disponueshëm statik deri në 50Pa
  • Gamë e gjerë funksionimi
  • Lidhja standarde e ujit në anën e majtë dhe të djathtë
  • Pajisje e zgjeruar për kullimin e ujit, si standard
  • Valvul e montuar në fabrikë (ana e majtë dhe e djathtë)
  • Izolim me polietilen

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.