Kasetë me qarkullim rrethor

Round Flow - FWC-BF

Njësi me motor ventilatori BLDC për montim në tavan. Shkarkim i ajrit 360°

FWC-BF

Karakteristikat e produktit

  • Shkarkimi i ajrit në 360° siguron qarkullim uniform të ajrit dhe shpërndarje uniforme të temperaturës
  • Panel dekorimi i stilit modern me ngjyrë të bardhë (RAL9010).
  • Hyrja opsionale e ajrit të freskët
  • Shkarkimi horizontal komod i ajrit siguron funksionimin pa krijuar korrente dhe parandalon ndotjen e tavanit
  • Mundësi për të mbyllur 1 ose 2 fletë për instalim të lehtë në qoshe.
  • Pompa standarde e kullimit me ngritje 750mm rrit fleksibilitetin dhe shpejtësinë e instalimit

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi