FTXJ-MW / 2MXM-A9

Karakteristikat e produktit

  • Shkrirje e veçantë e dizajnit ikonik dhe perfeksionit inxhinierik me një sipërfaqe elegante në ngjyrë të bardhë kristali mat
  • Filtri me argjend për heqjen e alergjenëve dhe pastrimin e ajrit kap alergjenët e tillë si poleni për të siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër
  • Daikin Residential Controller: kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje me aplikacion, përmes rrjetit lokal ose internetit.
  • Zgjedhja e një produkti R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë në energji
  • Vlera sezonaliteti sezonal deri në A+++ në ftohje dhe ngrohje falë teknologjisë moderne dhe sistemeve inteligjente të integruara.
  • Daikin Emura është vlerësuar shumë herë me çmime, falë dizajnit të shkëlqyer
  • Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona: qarkullimi i ajrit dërgohet në një zonë ndryshe nga ajo ku ndodhet personi në atë moment; nëse nuk diktohet asnjë person, njësia kalon automatikisht në cilësimin e efikasitetit të energjisë.
  • Funksionim i qetë si pëshpërimë: njësia me zor mund të dëgjohet se punon. Niveli i presionit të zërit ulet në 19dBA !
  • Komandë zanore përmes Amazon Alexa ose Google Assistant për të kontrolluar funksionet kryesore të tilla si vlera e caktuar, regjimi i funksionimit, shpejtësia e ventilatorit etj.
  • Qarkullimi i ajrit 3D kombinon rrotullimin automatik vertikal dhe horizontal dhe mundëson qarkullimin e një korrenti të ngrohtë/të freskët ajri deri në cepat më të largët të hapësirave të mëdha

Përfitimet

  • Aplikacioni Onecta (opsional)

    Aplikacioni Onecta (opsional)

    Kontrolloni klimën tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes smartfonit ose tabletit

  • Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona

    Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona

    Rryma e ajrit dërgohet në një hapësirë të ndryshme nga ajo ku ndodhet personi për momentin. Nëse nuk diktohet asnjë person, njësia kalon automatikisht në cilësimin e efikasitetit të energjisë.

  • Kursimi i energjisë në modalitetin e pritjes

    Kursimi i energjisë në modalitetin e pritjes

    Redukton konsumin e energjisë deri në 80% kur qëndron në modalitetin e pritjes.

  • Qetësi pëshpërime

    Qetësi pëshpërime

    Njësitë e brendshme Daikin bëjnë aq zhurmë sa një pëshpërimë. Gjithashtu njësitë e jashtme garantohen se nuk prishin qetësinë e fqinjit.

  • Përdorimi me disa modele

    Përdorimi me disa modele

    Deri në 5 njësi të brendshme mund të lidhen me një njësi të jashtme të vetme, edhe nëse janë të kapaciteteve të ndryshme. Të gjitha njësitë e brendshme mund të vihen në funksionim individualisht brenda të njëjtit modalitet ngrohjeje ose ftohjeje.

  • Modaliteti ekonomik

    Modaliteti ekonomik

    Ul konsumin e energjisë në mënyrë që të mund të përdoren aparaturat e tjera që kërkojnë sasi të madhe energjie. Ky funksion mundëson gjithashtu kursimin e energjisë.

  • Modaliteti i caktuar për natën

    Modaliteti i caktuar për natën

    Kursen energji duke parandaluar ftohjen ose ngrohjen e tepërt gjatë natës.

  • Vetëm ventilatori

    Vetëm ventilatori

    Njësia mund të përdoret si ventilator duke qarkulluar ajrin, por pa e ngrohur ose ftohur atë.

  • Modaliteti i komoditetit

    Modaliteti i komoditetit

    Garanton funksionim pa korrente ajri dhe ndalon që ajri i ftohtë ose i ngrohtë të fryjë direkt mbi trup.

  • Modaliteti i fuqishëm

    Modaliteti i fuqishëm

    Mund të përzgjidhet për ngrohje ose ftohje të shpejtë; pasi fiket modaliteti i fuqishëm, njësia kthehet në modalitetin e caktuar më parë.

  • Kalimi automatik ftohje-ngrohje

    Kalimi automatik ftohje-ngrohje

    Përzgjedh automatikisht modalitetin e ngrohjes ose të ftohjes për të arritur temperaturën e përcaktuar.

  • Funksionimi pa zhurmë i njësisë së brendshme

    Funksionimi pa zhurmë i njësisë së brendshme

    Butoni "Silent" në telekomandë ul zhurmën gjatë funksionimit të njësisë së brendshme me 3dB(A)

  • Funksionimi pa zhurmë i njësisë së jashtme

    Funksionimi pa zhurmë i njësisë së jashtme

    Butoni "Silent" në telekomandë e ul zhurmën gjatë funksionimit të njësisë së jashtme me 3dB(A) për të siguruar një ambient të qetë për fqinjin.

  • Qarkullimi 3-D i ajrit

    Qarkullimi 3-D i ajrit

    Kombinon rrotullimin automatik vertikal dhe horizontal dhe mundëson qarkullimin e një rryme të ngrohtë/të freskët ajri deri në cepat më të largët të hapësirave të mëdha.

  • Rrotullimi automatik vertikal

    Rrotullimi automatik vertikal

    Mundësi përzgjedhjeje e rrotullimit automatik vertikal të krahëve të shkarkimit të ajrit për shpërndarje efikase të ajrit dhe temperaturës në të gjithë dhomën.

  • Rrotullimi automatik horizontal

    Rrotullimi automatik horizontal

    Mundësi përzgjedhjeje e lëvizjes automatike horizontale të fletëve të shkarkimit të ajrit, për qarkullim ajri dhe shpërndarje temperature uniforme.

  • Shpejtësia automatike e ventilatorit

    Shpejtësia automatike e ventilatorit

    Përzgjedh automatikisht shpejtësinë e nevojshme të ventilatorit për të arritur ose për të ruajtur temperaturën e përcaktuar.

  • Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

    Shkallët e shpejtësisë së ventilatorit

    Lejon përzgjedhjen e shpejtësisë së ventilatorit deri në numrin e dhënë.

  • Programi i tharjes

    Programi i tharjes

    Lejon që nivelet e lagështisë të ulen pa ndikuar në temperaturën e dhomës.

  • Filtër me argjend për heqjen e alergjenëve dhe purifikimin e ajrit

    Filtër me argjend për heqjen e alergjenëve dhe purifikimin e ajrit

    Kap alergjenët si poleni për të siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër

  • Filtër aromatizues prej apatiti titani

    Filtër aromatizues prej apatiti titani

    Shpërbën aromat e bezdisshme për shembull duhani dhe kafshët

  • Programuesi javor i kohës

    Programuesi javor i kohës

    Mund të programohet për të nisur ngrohjen ose ftohjen në çdo kohë, mbi një bazë ditore ose javore.

  • Programues kohe për 24 orë

    Programues kohe për 24 orë

    Mund të programohet për të nisur funksionimin në çdo kohë brenda një periudhe prej 24 orësh

  • Telekomandë me rreze infra të kuqe

    Telekomandë me rreze infra të kuqe

    Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit nga distanca.

  • Telekomanda me kabllo

    Telekomanda me kabllo

    Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

  • Kontrolli i centralizuar

    Kontrolli i centralizuar

    Nis, ndalon dhe rregullon disa kondicionerë ajri nga një pikë qendrore.

  • Rindezja automatike

    Rindezja automatike

    Njësia rindizet automatikisht sipas parametrave të përcaktuara pas ndërprerjes së energjisë.

  • Vetë-diagnostikimi

    Vetë-diagnostikimi

    Lehtëson mirëmbajtjen duke treguar defekte të sistemit apo anomali të funksionimit.

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.