EWYT-CZI / EWYT-CZO

Karakteristikat e produktit

 • Inverter Heat Pump in Split version
 • Kompresori spiral Daikin
 • Efikasitet i lartë në ngarkesë të pjesshme për kosto të ulëta funksionimi
 • Glycol free application
 • Wide operation range and hot water production up to 60°C
 • Integrated hydronic module as standard

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.