Pompë ngrohëse me shumë spirale me ftohje me ajër, efikasitet i lartë, zhurmë e reduktuar

EWYQ-F-XR

EWYQ-F-XR

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet i klasit A në modalitetin e ngrohjes
 • Gamë e gjerë funksionimi: temperaturat e ambientit nga -10°C deri në +46°C në modalitetin e ftohjes dhe deri në -17°C në modalitetin e ngrohjes
 • 2 qarqe ftohës krejtësisht të pavarur
 • Gjurmë e reduktuar falë kornizës në formë V-je
 • Kompresorë të besueshëm dhe efikasë me vlera të larta EER-je
 • Menaxhim i ventilatorëve të inverterit për efikasitet të përforcuar të ngarkesës së pjesëve
 • Dizajni i serisë së ftohësit bazuar plotësisht në direktivat e reja evropiane (EN14511, EN14825)
 • Nivel i lartë i shërbimit falë peshës së reduktuar, gjurmës kompakte dhe aksesueshmërisë së optimizuar të komponentëve
 • Njësia mund të pajiset me një modul hidraulik që optimizon kohën e instalimit, hapësirën dhe koston e saj
 • Gamë e gjerë opsionesh dhe aksesorësh të disponueshëm
 • Version me zhurmë të reduktuar për projekte shumë të ndjeshme ndaj zhurmave
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë
 • Opsioni i setit nordik për të përmirësuar kushtet e punës së ftohësit në modalitet ngrohjeje

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.