Invertor i pompës ngrohëse me miniftohës me ftohje me ajër

EWYQ-ADVP

EWYQ-ADVP

Karakteristikat e produktit

 • Teknologjia e inverterit për të siguruar vlera të ulëta zhurme dhe ESEER lider në kategori
 • Gamë e gjerë funksionimi
 • Instalim i lehtë "fut dhe luaj"
 • Furnizimi me energji me një fazë dhe rrymat e ulëta në nisje e bëjnë njësinë ideale për aplikime rezidenciale
 • Sistem hidronik i integruar.

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me luhatje

  Kompresor me luhatje

  Kompresorët me luhatje kanë një fletë dhe rul të unifikuar me më pak pjesë të lëvizshme që prodhojnë dridhje dhe fërkim të ulët, arrijnë siguri dhe efikasitet më të lartë krahasuar me kompresorët tradicionalë rrotullues

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.