Invertor i pompës ngrohëse me miniftohës me ftohje me ajër

EWYQ-ACW1

EWYQ-ACW1

Karakteristikat e produktit

 • Gamë e gjerë funksionimi
 • Sistem hidronik i integruar.
 • Instalim i lehtë "fut dhe luaj"
 • Furnizim me energji me një fazë për aplikime rezidenciale, model furnizimi me energji me tre faza për aplikimet e lehta komerciale
 • Teknologjia e inverterit për të siguruar vlera të ulëta zhurme dhe ESEER lider në kategori

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.