Pompë ngrohëse me spirale me inverter me ftohje me ajër, efikasitet standard, zhurmë e ulët

EWYD-BZSL

EWYD-BZSL

Karakteristikat e produktit

 • Zgjidhja ideale për aplikacione komerciale ftohjeje dhe/ose ngrohjeje komode
 • Vlera optimale ESEER
 • 2-3 qarqe ftohës krejtësisht të pavarur
 • Nisje aktuale e ngadaltë
 • Kutia dhe tubi DX i avulluesit – ana njëkalimshe e ftohësit për minimizimin e rënies së presionit
 • Valvul zgjerimi elektronike standarde
 • Cikle të optimizuara të shkrirjes
 • Disponohet opsioni për rikuperim të pjesshëm dhe të plotë të nxehtësisë
 • Faktori i fuqisë deri në 0,95.
 • Kontrolli PID i mikroprocesorit.

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Deklarimi