Pompa e nxehtësisë me spirale ujë-ujë

EWWS-J

EWWS-J

Karakteristikat e produktit

 • Agjent ftohës R-513A
 • Kompresori Daikin gjysmë-hermetik, me një vidë
 • Avullues me zgjerim të drejtpërdrejtë nga pllaka në pllakë
 • Kondensator me kuti dhe tubacion
 • Efikasitet Silver dhe zhurmë standarde
 • Përditësoni në kontrolluesin e ri MicroTech IV

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.