Ftohës me spirale me ujë, efikasitet i lartë, zhurmë standarde

EWWQ-B-XS

EWWQ-B-XS

Karakteristikat e produktit

 • Kompresorët 1 ose 2 pa shkallë, me një vidë
 • Një ose dy qarqe të agjentit ftohës vërtet të pavarura për besueshmëri të jashtëzakonshme
 • Shkëmbyes nxehtësie kuti dhe tubacion.
 • Valvul zgjerimi elektronike standarde
 • Dizajn kompakt
 • Disponohet rikuperim i pjesshëm i nxehtësisë
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.