Pompë ngrohëse me spirale me ftohje me ujë

Hydrocube - EWWP-KBW1N

EWWP-KBW1N

Karakteristikat e produktit

 • Një prej njësive më kompakte në treg: 600 mm x 600 mm x 600 mm
 • Konsum i ulët i energjisë
 • Nivel i ulët zhurme gjatë funksionimit
 • Volumi i ulët i agjentit ftohës
 • Shkëmbyes nxehtësie me pllaka inoksi
 • Të integruara si standard: çelësi kryesor, filtri i ujit, çelësi i qarkullimit, pastrimi i ajrit, portat e presionit.
 • Zgjerimi i mundshëm deri në 195 kW
 • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë
 • Përzgjedhje nga distanca e modalitetit të ngrohjes ose të ftohjes.
 • Pompë uji/ngrohëse, me qarkullim të ujit
 • I pajtueshëm me modulin hidraulik EHMC
 • Kontrollues i përparuar µC²SE për lidhje të drejtpërdrejtë me BMS me bazë Modbus ose një ndërfaqe përdoruesi në distancë
 • Kontrolluesi i përparuar pCO³ për montimin e 2 ose 3 moduleve

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhëzimi i përdorimit