Pompa e nxehtësisë me spirale ujë-ujë

EWWH-J-SS

EWWH-J-SS

Karakteristikat e produktit

 • Agjent ftohës HFO R-1234ze(E) me potencial zero për varfërimin e ozonit dhe potencial jashtëzakonisht të ulët të ngrohjes globale
 • Kompresori Daikin gjysmë-hermetik, me një vidë
 • Avullues me zgjerim të drejtpërdrejtë nga pllaka në pllakë
 • Kondensator me kuti dhe tubacion
 • Efikasitet Silver dhe zhurmë standarde
 • Përditësoni në kontrolluesin e ri MicroTech IV

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.