Ftohës me spirale me ujë, efikasitet standard, zhurmë standarde

EWWD-J

EWWD-J

Karakteristikat e produktit

 • Dizajn kompakt për të lejuar instalimin e lehtë brenda ambienteve ose për veprime përmirësuese
 • Kompresor Daikin pa shkallë, gjysmë-hermetik, me një vidë,
 • Efikasitet i lartë energjie në kushte me ngarkesë të plotë dhe të pjesshme
 • Temperaturat e ujit të ftohtë deri në -10°C në njësinë standarde
 • Optimizuar për përdorim me R-134a.
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.