Ftohës me spirale me ujë, efikasitet standard, zhurmë standarde

EWWD-G-SS

EWWD-G-SS

Karakteristikat e produktit

 • Kompresor pa shkallë dhe me një vidë
 • 1-2 qarqe ftohës krejtësisht të pavarur
 • Valvul zgjerimi elektronike standarde
 • Kutia dhe tubi DX i avulluesit – ana njëkalimshe e ftohësit për qarkullimin dhe rikthimin e lehtë të vajit
 • Disponohet opsioni për rikuperim të pjesshëm dhe të plotë të nxehtësisë
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.