Ftohës centrifugal me ftohje me ujë, efikasitet i lartë, zhurmë standarde

EWWD-FZXS

EWWD-FZXS

Karakteristikat e produktit

 • Funksionim krejtësisht pa naftë që rezulton në kosto të reduktuara mirëmbajtjeje dhe besueshmëri më të lartë
 • Një kompresor i drejtuar nga inverteri i lejon kapacitetit të rregullohet saktësisht për t'iu përshtatur ndryshimeve të temperaturave brenda dhe jashtë dhomës
 • Pjesët elektronike dixhitale në pajisje ofrojnë mënyrë të shpejtë kontrolli

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor centrifugal

  Kompresor centrifugal

  Kompresorët centrifugalë përdorin një helikë dhe seksion spiral për të konvertuar energjinë e shpejtësisë në energji presioni. Kompresorët centrifugalë janë projektuar ose me transmisione opsionale me shpejtësi të ndryshueshme (VFD) për performancë superiore me ngarkesë të pjesshme për njësi me një ose dy kompresorë, ose me kushineta magnetike dhe përdorim krejtësisht pa vaj

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën
Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.