Ftohës me shumë vida pa kondensator, efikasitet standard, zhurmë standarde

EWLQ-L-SS

EWLQ-L-SS

Karakteristikat e produktit

 • Qark i dyfishtë me agjent ftohës (4 kompresorë me spirale) me avullues individual
 • Për prodhim të ujit të ftohur, kombinohet me një njësi kondensimi në distancë
 • Dizajn kompakt për të lejuar instalimin e lehtë brenda ambienteve ose për veprime përmirësuese
 • Kompresor spiral me efikasitet të lartë dhe i besueshëm
 • Shkëmbyes nxehtësie me pllaka inoksi
 • Optimizuar për përdorim me R-410A.

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.