Pompë ngrohëse me spirale me ftohje me ujë

Hydrocube - EWLQ-KC

EWLQ-KC

Karakteristikat e produktit

 • Një prej njësive më kompakte në treg: 600 mm x 600 mm x 600 mm
 • Konsum i ulët i energjisë
 • Nivel i ulët zhurme gjatë funksionimit
 • Instalim dhe mirëmbajte e thjeshtë
 • Shkëmbyes nxehtësie me pllaka inoksi
 • Volumi i ulët i agjentit ftohës
 • Të integruara si standard: çelësi kryesor, portat e presionit, çelësi i qarkullimit, filtri, valvulat bllokuese dhe pastrimi i ajrit.
 • Standard integrated: pressure ports, flow switch, filter, shut-off valves and air purge
 • Kontrollues i përparuar µC²SE për lidhje të drejtpërdrejtë me BMS me bazë Modbus ose një ndërfaqe përdoruesi në distancë

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.