Ftohës me spirale pa kondensator, efikasitet standard, zhurmë standarde

EWLD-J-SS

EWLD-J-SS

Karakteristikat e produktit

 • Dizajn kompakt për të lejuar instalimin e lehtë brenda ambienteve ose për veprime përmirësuese
 • Kompresor Daikin pa shkallë, gjysmë-hermetik, me një vidë,
 • Efikasitet i lartë energjie në kushte me ngarkesë të plotë dhe të pjesshme
 • Temperaturat e ujit të ftohtë deri në -10°C në njësinë standarde
 • Optimizuar për përdorim me R-134a.
 • Komandues MicroTech III me logjikë të lartë kontrolli dhe ndërfaqe të lehtë

Përfitimet

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Detajet teknike

Dokumentimi

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.